Half a Mile neemt afscheid

Lieve mensen,

Na een periode van stilte hebben we moeilijk nieuws: Half a Mile gaat stoppen. Een enorm lastig besluit. Na 7 jaar met veel passie en liefde muziek te hebben gemaakt en te hebben gedeeld, komt er een einde aan ons bestaan als band. In de afgelopen tijd hebben we veel gesproken met elkaar en zijn we tot de conclusie gekomen dat er te veel persoonlijke verschillen waren om op een fijne manier door te kunnen gaan.

Half a Mile ontstond eind 2011 vanuit de vriendschap tussen twee families: twee broers en twee zussen, die destijds een halve mijl uit elkaar woonden. Gedreven door de liefde voor (gospel)muziek begonnen we nummers te schrijven en te arrangeren, en voor we het wisten kregen we de kans om dit te delen met veel meer mensen. Vriendschappen ontstonden, en al gauw bestond Half a Mile uit 6 mensen. We hebben door het hele land mogen optreden, samen mogen werken met geweldige artiesten en twee albums mogen maken. We groeiden, maar niet altijd dezelfde kant op. Dit maakte de samenwerking af en toe ingewikkeld, en niet in de laatste plaats omdat muziek een zaak van het hart is. Het besluit om te stoppen was daarom zeker niet gemakkelijk.

Het zal ook niet gemakkelijk zijn om afscheid te nemen van dit alles. Maar wat hebben we veel mogen delen, wat hebben we veel mooie mensen mogen ontmoeten en wat hebben we genoten!

Lieve mensen, vrienden, familie, volgers, luisteraars, fans: met pijn in ons hart nemen we afscheid van Half a Mile. Via deze weg willen we jullie allen ontzettend bedanken voor alle support, betrokkenheid en liefde. Woorden schieten tekort. 

Om dit mooie tijdperk samen af te sluiten, zullen we op donderdagavond 25 april een knallend afscheidsconcert geven in Odeon, Zwolle. Jullie zijn van harte uitgenodigd om met ons te komen terugkijken en nog even te komen genieten van wat we met elkaar hebben mogen delen. Voor tickets voor dit bijzondere event, klik hier. We hopen je daar te ontmoeten!

Voor vragen kun je ons altijd bereiken via Facebook of info@halfamile.nl.