Seasons change...

Lieve mensen, 

Na een fantastische periode waarin we ontelbaar mooie dingen hebben mogen meemaken, zal onze percussionist Richard Jansen zijn werkzaamheden bij Half a Mile stopzetten. De laatste tijd werd duidelijk dat onze ideeën over de toekomst van Half a Mile steeds meer uiteen gingen lopen. Ook werd het steeds lastiger om voldoende tijd te vinden voor projecten en optredens. We zijn ontzettend dankbaar voor alles wat hij heeft betekend voor Half a Mile in de afgelopen jaren. Zonder zijn energie, input, netwerk en kennis waren we nooit gekomen waar we nu zijn. Wat is hij een inspiratie voor ons geweest en wat hebben we genoten van zijn persoon en zijn veelzijdige percussie – er kwam altijd wel weer een nieuw instrument bij…

We mogen gelukkig nog even van zijn spel genieten: in de maand juni staan een heel aantal optredens met Richard gepland! We gaan vanaf juli met een nieuwe percussionist het podium op: stay tuned