Tweeduizend en zestien

6 januari 2016  

We gaan dit nieuwe jaar in met prachtige plannen! Zo zijn we hard bezig met een nieuw album (yes!) en maken we plannen voor de zomer. De samenwerking met Compassion is daar een voorbeeld van; het lijkt een tijd vol te gekke optredens te worden!

In februari hopen Aart, Susanne en Hanna naar Tanzania te reizen om daar het werk van Compassion te bekijken. Samen met o.a. verschillende leden van de band LEV, Reni en Elisa Krijgsman en Mathijn Buwalda zullen ze op pad gaan en de projecten van Compassion verkennen. Ze zullen verhalen van kinderen horen en een kijkje nemen in het leven daar. Ook gaan ze Kenedy ontmoeten, het kind dat Half a Mile sponsort via Compassion. En natuurlijk zal er veel muziek gemaakt worden...

We zijn enorm dankbaar voor het voorrecht om te mogen helpen. Er zal later een verslag van de reis te lezen zijn, dus stay tuned!